- úte úno 26, 2019 6:11 pm
Porad se drzim a zivot se mi podstatne meni. Porad jedu na vlne energie a efektivnosti. Porad chodim na Thai box a bavi me to vice a vice.. Sem tam mam navaly uzkosti, ale uz jen minimalne. Co se mi moc nepovedlo : v jedne chvili jsem si projel cely eroticky kalendar a nejak jsem pri tom vypnul a ani si to vicemene neuvedomil :/ Jako relaps to neberu, protoze jsem na sebe nesahnul a ani myslenky na to nemel. Ale zanechalo to ve me velmi negativni pocity
Jako bych usnul na vavrinech a prestal si davat pozot, ztratil jsem pokoru a zacal byt nad veci. Strasna chyba, ktera mohla skoncit zahozenim mesice bez PMO.. Nastesti jsem se ovladl a velmi me to poucilo, za coz jsem rad..
S manzelkou je to super az na par hadek, ale i tak se dost razantne zmenilo a my jsme se z toho poucili..
V poslednich dnech jsme hodne mazlili a sexualni napeti mezi nami se dalo krajet.. Uz dlouho me manzelka takovymhle zpusobem nevzrusovala a ja myslel jen na ni.. No bylo to hodne tezke se odrhnout !
Takze ve zkratce, jedu dal bomby, ale stale bojuji a nesmim usinat na vavrinech.
Nemas zac Saule, Ty ho v sobe tez mas a uz brzy vyjde na povrch!
P.S. : porad musim premyslet, co znamena Tvuj nick
To je z Pana Prstenu?

S manzelkou je to super az na par hadek, ale i tak se dost razantne zmenilo a my jsme se z toho poucili..
V poslednich dnech jsme hodne mazlili a sexualni napeti mezi nami se dalo krajet.. Uz dlouho me manzelka takovymhle zpusobem nevzrusovala a ja myslel jen na ni.. No bylo to hodne tezke se odrhnout !
Takze ve zkratce, jedu dal bomby, ale stale bojuji a nesmim usinat na vavrinech.
Nemas zac Saule, Ty ho v sobe tez mas a uz brzy vyjde na povrch!
P.S. : porad musim premyslet, co znamena Tvuj nick