- pon srp 20, 2018 10:18 am
Tak napíšu o něco dříve než za 3 dny, protože i když jsem to neposral nějak výrazně, tak přeci jen v rámci čestného boje musím počítadlo resetovat.
Mám za sebou rekord 19 dní. Možná to není životní rekord, ale za dobu, co jsem na fóru, určitě, a nejspíš i za posledních cca 15 let. K prvnímu milníku 21 dní už opravdu mnoho nechybělo, ale smutný nejsem. Jak se mi to podařilo? Využil jsem dvoutýdenní dovolené s rodinou u moře (což bylo 5.-19. den abstinence), kde jsem prostě neměl přístup k počítači, takže jsem se na P nedostal. Ano, mohl jsem koukat na mobilu, ale dal jsem si zákaz připojit se na jakoukoliv wifi, což jsem bez problému dodržel. A mobilní data by mi velmi rychle vypršela, kdybych se na nějaké online P připojil. Popravdě řečeno sledovat P na mobilu mě už vážně ani neláká (ostatně mám pocit, že na mobilu jsem na nic nekoukal několik měsíců - tohle mám tedy asi vyřešené). Nepříjemným efektem abstinence během dovolené byly samozřejmě obrovské výkyvy nálad, které byly způsobené pravděpodobně kombinací abstinenčních příznaků a tím, že dovolená v zahraničí se 4 dětma (z toho dvě ani ne dvouletá dvojčata) a bez zajištěného jídla byla opravdu velmi, ale velmi náročná na psychiku - ona to byla spíš dovolená pro ty starší děti než pro nás rodiče. Ale zvládli jsme to, a v rámci daných možností si to užili.
Vím, že je to pořád krátká doba na to, aby se projevily nějaké změny, ale něco přece jen:
- Vnímání žen jako sexuálních objektů - žádná změna. Nejraději bych ojel všechny hezké holky, které jsem potkával (v krásných plavkách, mini sukýnkách atd. - a že jich tam bylo

).
- Chutě podívat se na P - žádná změna. Ale určitě bylo postupně snadnější a snadnější tyto chutě zahnat.
- Postupně se mi lepšila kvalita spánku a inzenzita a zajímavost snů. Popravdě řečeno vždy jsem se těšil na každou noc, co zajímavého se mi zase bude zdát (no, a taky proto, že všechny děti už spaly

)
- Když jsem měl zrovna dobrou náladu, tak ze mě s postupující abstinencí vypadávaly stále lepší a lepší spontánní vtípky (klidně i se sexuálním podtextem), kterým se manželka opravdu srdečně smála.
- Zajímavý efekt - 17. den abstinecne (ne od sexu) - v řeči ala automobilový průmysl - zrychlení z 0 na 100 za 5 sekund

. Tedy rychlost růstu erekce z 0 na 100 procent za 5 sekund. Manželka na mě úplně vyvalila oči, jak rychle jsem byl schopen zasunout od okamžiku, kdy jsme se rozhodli, že na to vlítnem, a já se jen usmál, že co to budu protahovat

.
Jako nebylo to úplně čisté, byla i nějaká M, ale nikdy ne ve dne a vždy jen krátce (ani náznak, že by se blížil O). Ono když člověk spí pořád s tvrdým a nahý (protože bylo fakt vedro), tak to bylo těžké na něj vůbec nešáhnout.
Nakonec po návratu z dovolené jsem se v noci na nějaké P (bez O) bohužel podíval. Návrat do starého prostředí s PC udělal prostě své (tak nějak jsem stejně tušil, že se to stane - je to takto po každé dovolené). Ale pak jsem to vypl a šel raději vášnivě pomilovat manželku. Cítil jsem se na vědomé úrovni krásně a ani jsem nechtěl počítadlo nulovat, ale podvědomí jsem neoklamal - spánek byl horší a sny nepříjemné. A proto tedy počítadlo nuluji.