- stř zář 13, 2017 3:34 pm
Přestal jsem počítatZdravím vás spolubojovníci,
jaksi jsem ztratil touhu cokoliv psát, nejspíš je to tím, že už nemám na P ani pomyšlení, ani malý, ani flashbacky, ani nutkání. Jen dvakrát za celou tu dobu jsem se podíval na czechcasting, zda je tam něco známého, tím to celý hasne. Za ten měsíc a týden co mi to ukazuje jsem masturboval jen 2x, a to jsem se ještě dlouho rozhodoval jestli jo nebo ne, poprvé trošku zklámání ze sebe po druhé už jsem byl nad věcí a s rozumem.
Včera sex po 3 měsících, ne podle mých představ, ozvala se mi bejvalka a bylo to jasný, šli jsem na cígo a s jejím psem. Venku BJ a pak hezky ze zadu (za barákem

), jen po všem dovětila, že už chápe proč jsem jí tahal k sobě. Nabuzení tam nebylo to pravý ořechový, bud pro to, že to byla "jistota" nebo že venku,, nebo něco s mozkem co má dočinění s P, nevim ,,, každopádně jsem vypustil páru a vše je jak má.
Kamarád mě vyhrotil jedne den, že už jsem měl dávno užívat, ale já nemám ještě dostatek sebevědomí, když se snažim dávat holkám komplimenty, buší mi srdce jak o závod, ale zčervenaj, takže jsem na dobré cestě. Kamarád do mě tak moc hučel, že už je na čase a že si musim dát challenge, tak jsme si plácli jedne den, že udělám maximum aby už něco.. skončilo to jen zobrazenými zprávami a negacema.... takže musím jinak, btw dnes jsem oslovil holku, co jsme se včera na sebe usmívali když procházela a já vysedával na náměstí u kávy s knihou,, dlouho, několikrát a otáčela se, dnes si říkám co kdyby... a ejhle sedím si tam, ona jde, matně jsem záhlédl že se na chvilku s tím týpkem držela za ruku, nicméně ten její oční kontakt a opětované úsměvy, šel jsem za nima dovnitř když jedli, oslovil jí s tím, že jsem zjistil, že je to opravdu její přítel, i tak jsem s tím počítal, vím že bude ze začátku i hodně odmítnutí, a tak mě to nijak neodradilo.
Tím že jsem skoncoval s P, s EX a s Facebookem, mám ted mnoho času. Takže chodim více ven, i sám se projít, jednou za týden možná někoho oslovim a dám lichotku. Začal jsem číst, dnes jsem si pujčil 4 knížku v pořadí, baví mě to a je to uplně o ničem jiném než to, co jsem dělal doposud.
A tak jsem si pujčil Dejte sbohem nesmělosti!. Doufám, že mi přijde na chut to číst, protože rád soutěžim ohledně mé práce(která mi je koníčkem). Daří se mi i vyhrávat, ale nervozita u toho je šílená, vystupování nemám žádné, cítím se strašně divně, když mě vyhalšujou, všichni na mě koukají, ani nemívám radost, takže nevím ja kse mám tvářit nic,, kámen(P?)... Doufejme, že mi to přinese klid a rovnováhu jak při veřejným komunikování a vystupování tak s dívkama a lidma jako takovými.
Dále mám v plánu přidat nějaký sport ke cvičení, kick-box nebo box přemýšlím... dále me stále láká yoga, jak na protažení, tak na vypnutí a meditaci, meditace mě strašně láká, jen si taky nevěřím, že se budu umět do toho onoho stavu.
V životě ohledně práce, soutěžení, cílů, hudby pocituji taky rozvoj, vím co mám dělat a co chci udělat a jdu pomalinku, ale jistě za tím vším.
Ještě k tomu P, je to zvláštní, že uběhla jen tak krátká doba a já opravdu nemám ani pomyšlení a jsem přesvědčený sám o sobě, že už to nikdy nechci vidět (i přes to jsem si stále ponechal bejvalky apodobný rarity

)
PS:Začínám mívat ranní erekci často, i nějakou dobu vydrží, mokré sny žádné, nikdy v životě jsem je neměl, a tak jsem je i tajne chtěl

... třeba to jednou příjde