- stř črc 19, 2017 10:22 am
DEN 8:
Nový týden v abstinenci jsem začal tím nejlepším, co jsem dokázal vymyslet. Přihlásil jsem se na další večerní intenzivní kurz zouku navazující na ten kurz z minulého týdne. Špičkoví lektoři, krásné a sympatické tanečnice a pohodová letní nálada, co víc si přát. Naučil jsem se nové variace, které jsem dosud neznal, a hlavně konečně to začíná v mém podání vypadat jako zouk
. Mám ze sebe radost. A to mě čekají ještě dva další dlouhé večery. Už teď můžu říct, že jsem za ten týden poznal několik moc fajn nových kamarádek, které bych rozhodně nepoznal, kdybych seděl doma. Co se týká mojí energie celkově, tak ta je samozřejmě mnohem lepší než týden první, ale pořád to ještě zdaleka není ono. No chce to čas. Večer po kurzu jsem měl ještě chuť si něco zahrát, tak jsem si dal jeden level Aliens vs Predator, začal jsem hrát za predátora. Docela dobrý. Zajímavý ale bylo, že i když jsem neměl po skončení hry vyloženě pokušení si zapnout P, tak jsem nějak nedokázal vypnout PC a četl tam různé věci a tak, neříkám, že vyloženě blbosti, ale nutné to rozhodně nebylo a jít spát by bylo určitě prospěšnější. Jako by mi pořád něco chybělo a podvědomě jako bych pořád čekal, až teda dojde i na to P. Nevím, jak bych to líp popsal.
Nový týden v abstinenci jsem začal tím nejlepším, co jsem dokázal vymyslet. Přihlásil jsem se na další večerní intenzivní kurz zouku navazující na ten kurz z minulého týdne. Špičkoví lektoři, krásné a sympatické tanečnice a pohodová letní nálada, co víc si přát. Naučil jsem se nové variace, které jsem dosud neznal, a hlavně konečně to začíná v mém podání vypadat jako zouk