- čtv čer 24, 2021 9:36 am
Cau Bandi,
prave som si pozrel tvoje posledne video. To prirovnanie k tej drahe je 100%,
u mna to funguje presne tak isto. Aj to s tym zbytocnym druhym relapsom.
Este by som doplnil ze cim vyssie ides, tym je ta cesta strmsia a zarastenejsia a je lahsie padnut do klzkej drahy. Avsak po case sa to zlepsi, trnie ustupi a stupa sa lepsie. toto vsak u mna prislo az po nejakych 3 mesiacoch. Ale aj pocas tych prvych 3 mesiacov to bolo niekedy lepsie a niekedy horsie. Nebolo to stale len zle.
Ale netreba sa vzdavat, ja som si tiez myslel ze sa to neda, niektore stavy boli sialene, tak ako si to ukazal v predoslom videu.
DA SA TO. Nie je to lahke ale da sa to, len treba mat plan a striktne ho dodrziavat. Opora dalsej osoby je tiez dolezita. To u mna momentalne chyba. Ked som urobil najvacsi pokrok, navstevoval som psychologa. Manzelka o tom nevedela. Bohuzial, stale ju nemozem zapojit do tohto boja. Dalsia vec ktora dnes u mna chyba a vtedy som ju mal bol hlboky duchovny a sviatostny zivot.
Sorry ze ti tu pisem svoje veci, asi by to skor patrilo do mojho dennika. Nieco vsak treba zmenit, zmena sa najlahsie urobi vtedy ked na to ides novym sposobom. Ty si zacal tocit videa. Neviem ako sebe ale minimalne mne si tym pomohol vyskocit z drahy aspon na nejaky cas. Skoda ze dalsie video je v nedohladne. Ale budem sa tesit aj tak.
Maj sa a zlom vaz!
"Mozes prehrat, ale nesmies sa vzdat! Hore hlavu! Nevzdavaj sa! Si bojovnik!"
Marian Kuffa