- pon zář 14, 2020 9:40 am
Hezky, vždycky, když někdo v podobné situaci(jako já) sdílí svůj stav, mne to vede k zášti a srovnávání se, jsem tedy rád, že tomu mohu čelit i tady na Fóru a nestydět se za to, resp. Nemuset si to nechat pro sebe. Moc se mi líbí co děláš, zřejmě jsi v některých částech napřed, protože mě teď jedna firma krachuje a některé vztahy také(nebo už krachly). Celý život mi je vyčítáno kde co a já se pak nenávidím, například za další neúspěch a že ještě než to dojelo, už řeším alternativy a co budu dělat pak, ale to je jedno. Co tu píšeš je skvělé, i v předchozích příspěvcích. Tvoje představy o vztazích jsou moc pěkné a jejich následování ještě lepší. Moc ti to přeju, I ti přeju ty nárazy, co tě čekají, protože pokud člověk má postoj, jako ty, zjistíš, že ty krize ti ukážou, jak svět může být ještě krásnější a opravdovější.
NickyGora píše:Začínám mít pocity a myšlenky, že chci úplně obyčejný, klidný život. Pomalu mi dochází, že honit se za tím být nejlepší, nejoriginálnější, nejdokonalejší a prostě lepší je pro mě cesta která nikam nevede. Krysí závod. Opravdu se chci postupně zbavit všech těch přesvědčení, že být průměr je něco zlého a že když každý den nebudu srát dvanácti-karátové zlato, jsem ztroskotanec. Mám dojem že když budu klidný a vnímavý k tomu co se děje, nakonec stejně v něčem dobrý budu, vlastně už jsem. Nevím, proč bych se měl pořád někam cpát. Je mi 25 let, když budu mít kliku, budu tu ještě nějakej ten pátek. Už asi vím, co je mým životním posláním a i tak nevím kam mě to dovede a jak to vlastně všechno bude vypadat, což je vzrušující. Píšu o půl dvanácté do deníku a říkám si, mám docela fajn život. Vlastní cimru, práci co mě baví, kamarády, podnikatelský plán a trochu napjatou finanční situaci a snad i snahu dělat věci ku prospěchu sebe a dalších. Není to pozitivní ani negativní. Prostě je to to, co mám a co řeším. Pár dobrých a pár né moc dobrých návyků, se kterými pracuji.Není to růžové a není to ani černé, prostě je to takové jaké to je.
Přál bych si někoho, slečnu, se kterou bych, tedy alespoň ve volných dnech, snídal, obědval i večeřel, bavili se u to, užívali by jsme si společné jídlo a čas, smáli se, vztah, ve kterém by sice sex hrál svou roli, ale netočilo by se to jen kolem něj. Vztah, kde by se problémy řešili společně. Uvědomuji si, že je to asi poprvé co to takhle dokážu definovat, ale já chtěl vždy vše hned, protože sem žil v neustálém nedostatku ve společnosti, kde mají jinak lidi vše. A přitáhnul si do života ty samé typy žen, a to pak bolí.
Ted už mám čas. Chci kvalitní, dlouhotrvající a hodnotný vztahy a počkám si na ně, trpělivě na nich zapracuji. Zároveň děkuji za všechny co mám už teď. Děkuji.
Krásné dny všem.
Hezky, vždycky, když někdo v podobné situaci(jako já) sdílí svůj stav, mne to vede k zášti a srovnávání se, jsem tedy rád, že tomu mohu čelit i tady na Fóru a nestydět se za to, resp. Nemuset si to nechat pro sebe. Moc se mi líbí co děláš, zřejmě jsi v některých částech napřed, protože mě teď jedna firma krachuje a některé vztahy také(nebo už krachly). Celý život mi je vyčítáno kde co a já se pak nenávidím, například za další neúspěch a že ještě než to dojelo, už řeším alternativy a co budu dělat pak, ale to je jedno. Co tu píšeš je skvělé, i v předchozích příspěvcích. Tvoje představy o vztazích jsou moc pěkné a jejich následování ještě lepší. Moc ti to přeju, I ti přeju ty nárazy, co tě čekají, protože pokud člověk má postoj, jako ty, zjistíš, že ty krize ti ukážou, jak svět může být ještě krásnější a opravdovější.