- ned srp 04, 2019 1:15 pm
Dnes 20 den bez PMO. Mám toho na srdci strašně moc, pokusím se být ve svém vlastním zájmu stručný:
Můj cíl: vydržet bez PMO, ale sexu se nebraním (především takovému, kde půjde o více než jen o sex) Přece jenom dělám to pro to abych mohl fungovat normálně v životě a to sex rozhodně pro mě je.
Festival paráda:
První dva dny jsem se hodně věnoval té dívce co jsem se o ní už zmiňoval (všichni moji kamarádi mi řekli, že jsem idiot, protože sní mám přátelství s výhodami, kde výhody má pouze ona). Já to tak necítím ani byl jsem na ní hodný a nechal jsem tam za ní asi 2 tisíce. Po tom co odjela jsem začal více pít a řekl jsem si že bude fajn si to taky užít.
Potkal jsem dívku, dal se do řeči vyměnili si čísla a pak se zas trochu se štěstím potkali a bylo to hrozně fajn povídali jsme si o všem moc se mi líbila a byla mi strašně sympatická. Dopadlo to tak, že jsme spolu měli sex (bez orgasmu) a bylo to spíš o vzájemné blízkosti, a bylo to fajn. Doufal jsem, že se ještě uvidíme ona vypadla, že by jí to nevadilo. Druhý den jsem jí potkal a řekli jsme si, že si dáme vědět. Jenže to nakonec skončilo jen u tohohle slibu a pak mi už neodpověděla a já jí nepotkal. Což mne osobně mrzí protože je to taková nejistota co se vlastně stalo, jestli si to rozmyslela nebo co. To mne trápí asi nejvíc. Ještě poznámka nechtěl jsem se sní potkat kvůli sexu, ale protože si myslím, že by to byla minimálně dobrá kamarádka na pokec a tak.
Pak jsem si při pogu zranil ruku, nepříjemně bolestivě.
Nálada se trochu změnila více jsme pil a poslouchal hudbu.Snažil si to užívat, ale moje mysl byla trochu jinde. Dnes jsem se vrátil vyčerpaný domů. Byla chuť na PMO, ale odolávám a myslím, že nejhorší mám za sebou.
Od zítra jedu na pochod do přírody 4 dny v podstatě jen já sám se svými myšlenkami. Bude to očistec.
Jsme rád, že jsem se mohl vypsat, ten sex jako důvod resetovat nevidím (neměl jsem O) takže pokračuji za mne s čistým štítem dál. Prostě to tak cítím, že není důvod.
Poznámka k poznámce: hrozně bych byl rád, za každý váš názor a postřeh a já vám za odměnu doporučuji zkusit kapelu The atavists