- ned bře 24, 2019 7:05 pm
Včera jsem si šel zaběhat dal jsem si v kopcích cca 10 km, jenže jsem se přecenil. Dnes to bylo vtipný jsem cítil snad každý sval v těle. Takže, místo plánu jít na kolo jsem šel relaxovat do bazénu (pára a studené sprchy, trochu plavání, vířivka a hurá pešky domů) . Moc to nepomohlo takže jsem celou sérii protahovacích cviků a k večeru si zacvičil. Teď celkem dobrý, až tedy na jedno místo na zádech. Doufám, že do rána to bude cajk protože stěhuji nábytek.
Jinak co je u mne nového?
Mám kde bydlet zatím (stejně se pak budu muset stěhovat do místa výkonu práce)
Mám vyhlídnutou práci, má to ovšem jeden problém datum nástupu je až 1. 10. 2019
Už 14 dní sportuji skoro každý den...
Začal jsem 3-4 týdně chodit na bazén
Běhat jsem šel poprvé včera po dlouhé době a kolo jsem musel odložit z technických důvodů (teď už je vše připraveno)
Dávám si studené sprchy (jak to jen jde)
Každé ráno začínám (nebo spíše se snažím naučit takovou rutinu) jako voda s citrónem, protažení, snídaně, rozcvička, když to jde tak studená sprcha (tu si zatím nejčastěji dávám až v bazénu). Po ránu místo kafe piji maté. Ne každý den se povede podle představ.
No a skoro každý den cvičím kliky, ABS, Plank (podle nějaké aplikace na mobilu)
Samozřejmě se snažím jíst pravidelně a zdravě co nejlépe to jde. (Někdy to prostě líp nejde

)
Taky jsem si našel jednu kamarádku se kterou jsem teď poprvé spal (a dobrý) jen je holka z daleka. Takže to bohužel, na nějaký vztah moc nevypadá.
Dneska jsem 4 den čistý...
Takže závěrem přání:"přeji si, abych nepolevil ve své snaze a vytrval, krůček po krčku se přibližoval blíže cíli a cestě na které chci být, neboť postupnost (začít od nejlehčího a přidávat) a vytrvalost (nic nejde ze dne na den) povedou k úspěchu.
Děkuji všem, na naší společné cestě za lepším já.