- pon úno 25, 2019 12:51 pm
Ty vole Šaule co s tebou

.....
1. Jasně že ti MO nebude nic dělat po X kolech PMO to zkušenýmu PMO matadorovi musí byt jasny.
(pokud se dobře pamatuju zkoušel jsi MO už dřív ale neukočíroval si to, už nevím proč asi protože tě fantazírování svedlo z cesty a stejně jsi MO Xkrat za den a to ti nebylo dost, takže z bláta do louže)
2. Nikomu nikdy nic neslibuj a to ani sobě! Slib je závazek založený na nedůvěře. Pokud něco chceš udělat s čistým vědomím a záměrem tak to uděláš a není nutný kolem toho nic říkat, to že je nutno slibovat v podvědomí říkáš "Zavaž se mi slibem že to uděláš protože tomu opravdu nevěřím že se tak stane".
3. Uvědom si že máš možnost volby! Tohle je sakra zásadní, je sklenice poloprázdná nebo poloplná? Tvá je volba jak jí uvidíš, někdo to dokonce vidí tak že je vděčný že nějakou sklenici má a ještě více za to že je v ní voda

tohle stěžejní v spokojenosti se vším, jsem nasranej kvuli stání v zácpě nebo mi to nevadí protože si můžu vklidu poslouchat svou audioknihu, tvůj život to povznese na jinou úroveň, lepší vznešenější, jo nejde to vždy ale zdi svého vnitřního chrámu taky nepoložíš naráz ale stavíš hezky cihlu po cihle.
Už chápu sklon k tvému fetiši, nejspíš je to tím, že jsi byl většinu svého života submisivní své mámě a teď máš potřebu to aplikovat na jiné, vzít to do svých rukou a být ten dominantní. Možná si o tom s ní zkus promluvit nemyslím si, že taková je záměrně spíš si neuvědomuje jak se to do tebe zapisuje, třeba pochopíš proč to ona dělala, že sama tím zakrývá své trápení nebo své problémy, třeba když to ona pochopí ulevý se jí a tím i tobě kdo ví třeba si to uvědomí a už se bude více zaměřovat na své vystupování vůči tobě.
Dej se dohromady, zatni zuby, zaber šponu a opři se do toho(sebe).