- úte srp 21, 2018 1:38 pm
Naprosto s tebou souhlasím, jde o to mít to v hlavě ale prostě se mi to od toho velkého (100+dní) striku nedaří, přiznávám že na to teď nemám a potřebuju pomoc, oba víme že čím víc monk mode tím lip.
- pon zář 17, 2018 8:58 am
Kratký update by asi nebyl od věci, po delší době se mi konečně podařilo překonat hranici 14 dní, ztráta motivace dále přetrvává, stejně tak výkyvy nálad a mentální sebemrskání ohledně zničeného vztahu, problém který podvědomě stále nemám vyřešen a rád mě pravidelně v různých formách navštevuje i ve spánku.
K překonání 14 dní pomohl hlavně cyklo výlet Brno-Trieste (Itálie) 750km v sedle, čin ke kterému bych se s P nikdy neodhodlal a našel si tunu výmluv proč nejde. Vystoupit z komfortní zony opravdu stojí za to. Další co velmi pomáhá je kompletní blokace na mobilu, v hlavě prostě přepne klapka že to nejde a mobil je najednou nezajímavý ano pozornost se přesmeřuje zase jinam ale mobil byla opravdu krizovka nedej bože když jsem s ním lehl do postele to byl konec.
Díky taky ostatním za tipy na knihu s koncem prokrastinace rozhodne přibyla na muj seznam povinné četby.