- stř úno 17, 2021 4:01 pm
Tak jsem druhý den bez mpo. Byl jsem "vpohodě" do té doby, než jsem teď dorazil domů. Najednou mám chuť to udělat, zároveň pocit, že jak jsem přišel domů a čeká mě den-dva odpočinku, nějak nemám uplatnění pro vášeň uvnitř. A jako první se nabízí něco hezkého na internetu. Zároveň jsem rád, že mi to došlo, že jsem se konečně s tou vášní zase potkal, s tou touhou po kráse, po takovém tom vnitřním jiskření, po prožívání velkých věcí, pro dělání velkých věcí. V autě jsem přemýšlel o tom, že jsem docela orientovaný na výsledky, u mnoha věcí/aktivit si vždy představuju čeho bych chtěl, nebo se mi líbilo dosáhnout a nezajímám se tolik o tu samotnou činnost. Ty procesy mne příliš neoslovují. Je to tak i v práci, nedokážu si ji uplně představit bez toho, aniž bych si představoval nějaké úspěchy, kterých bych chtěl dosáhnout, přitom o ně nikterak extra neusiluji. Je to zajímavé..
Zpět k tématu, cítím silnou touhu po romantice. Pořád přemýšlím o hromadě různých věcí, co nejsou uplně motorem, nebo něčím, co by nějak správně dokázalo nasměrovat můj život.
Věci, co jsou dobré a co potřebuju jsou literatura, hudba, vzdělání, sport, večírky/dýchánky, sebe-zdokonalování v práci a hlavně kvalitní odpočinek. No a že bych aktivně usiloval o nějaký posun je patrné pouze zlehka. Mnoho času trávím lelkováním, nahodilými akcemi a bezbřehým plácáním svojí energie často věcmi, co mi zrovna přijdou na mysl.
Jdu si lehnout, beru si knížku a zápisník k tomu.
Začnu tím odpočinkem.
Zpět k tématu, cítím silnou touhu po romantice. Pořád přemýšlím o hromadě různých věcí, co nejsou uplně motorem, nebo něčím, co by nějak správně dokázalo nasměrovat můj život.
Věci, co jsou dobré a co potřebuju jsou literatura, hudba, vzdělání, sport, večírky/dýchánky, sebe-zdokonalování v práci a hlavně kvalitní odpočinek. No a že bych aktivně usiloval o nějaký posun je patrné pouze zlehka. Mnoho času trávím lelkováním, nahodilými akcemi a bezbřehým plácáním svojí energie často věcmi, co mi zrovna přijdou na mysl.
Jdu si lehnout, beru si knížku a zápisník k tomu.
Začnu tím odpočinkem.