- ned čer 03, 2018 4:16 pm
Jsem nadrzenej, ale preziju to. Uz jen dva dny a budu doma u D3, vazne jsem na tom asi zavislej..po cca 40ti hodinach u hry uz asi nejde o pocatecni nadseni
Na sex se tesim, jestli mi to vydrzi az do chvile, kdy bude za dvermi...to se uvidi. Zacinam si pripadat jako mrdlej asexual, kdyz zenskou nemam, jsem jak vyhladovelej vlk..jak je na dosah a staci po ni chramstnout, tak me to nejak nebere a chut se vytraci
Takze verim i tomu, ze me predstavy, ktere me vzrusuji me vzrusuji jen proto, ze jsou v predstavach, ale realizace by me rozhodne neuspokojila.

Ps.: uz i ty predstavy mi prestavaji pomahat

Doplneni
Od posledni aktivace chaser effectu me nadrzenost neopousti, je to docela dost nutkave a tim padem neprijemne. Mam tendenci si na nej furt sahat. Ale honit nebudu, na to mam moc silnou vuli. 81 bez PM, z toho 31 dnu PMO...a jsem zase pocitove na zacatku.
Psychika je super, ale erekce neni takova, jako prvni dva tydny po ukonceni PMO free..je to o dost horsi, proste me ta zenska tolik nepritahuje. Neni to takove lakadlo..bomba je zhruba prvnich 15min, to vse jde docela dobre, ale pak uz prichazi udoli stinu, kdy sukam..nic moc to semnou nedela (pocit by se dal prenest do vyznamu podvedomi..no, tak ho mas v zensky..to je toho. V tu chvili necitim nic, nadrzenost, touhu..proste citove prazdno)..erekce jakz takz drzi a snazim se udelat...je to k smichu

Kdy tomu bude konec?!