- pon úno 22, 2021 6:07 pm
Ahojda, no už jen to rande ti přeju a ty věci okolo, paráda! Taky to tak mám nejradši :p
Tommy píše:Tak sem musím napsat zas po delší době, mám totiž úplně life changing mindset...
ve zkratce: nemyslet na sex.
Asi to líp pochopíte z toho příběhu.
Jak by napsal šaul, byl jsem "rande" s top modelkou, v uvozovkách to mám pro to, že jak je u mě čím dál častější, tak byla zadaná. Každopádně prostě i na radu kámoše a tak jsem se rozhodl, že nebudu celý rande myslet jen nato jak ji dostat co nejrychleji do postele a posouvat to nějak dál, ale že to pojmu fakt jako čistě kamarádsky a zbytek nechám na ni.
Tohle bylo naprosto skvělý... říkám Vám, že nebejt zadaná, tak je moje, a možná, že i když zadaná je, tak je stejnak moje, to se ještě uvidí je to zatím čerstvé docela. Každopádně díky tomu, že jsem neměl plnou hlavu triků a kalkulací jak je mi zvykem, tak to bylo úplně jiný, až neuvěřitelný. Byl jsem v přítomném okamžiku, reagoval, byl jsem zábavnej a odvážnej jak nikdy... respektive odvážnej bývám na všech rande, ale teď to bylo přirozený a bez úmyslů...
Bylo to jedno z mojích nejlepších rande a jak říkám, tohle byl ten typ, kterýmu fakt žádná neodolá... no a co je natom nejlepší ? že mě těší, že jsem si maximálně užil ten čas, že vím, že ona taky, že zažila něco co se svým starým asi jen tak nezažije. Těší mě z toho ten geniální zážitek... a jediný co stačilo, nepřistupovat k ní jako sexuálnímu objektu a to rande nebrat jako výzvu, jak se s ní co nejrychleji vyspat.
Geniální je natom prostě to, že i kdyby se ani neozvala, tak mi to je ukradený, protože já jsem to vyhrál už tím, zážitkem... společně stráveným časem, že jsem v ní vybudil emoce...(protože mi vlastně o nic jiného než užít si spolu ten čas nešlo.)
Myslím, že jsem konečně narazil na ten správnej alfa mindset
Držte se chlapi, teď to bude teprve jízda, vypadá to, že jsem konečně dospěl k tomu, že počet sexuálních partnerek je jen číslo dobrý na vytahování se před kámošema, ale ve skutečnosti se z toho daj vytěžit mnohem lepší věci jak sex.... že mi to ale trvalo let...
Ahojda, no už jen to rande ti přeju a ty věci okolo, paráda! Taky to tak mám nejradši :p