- stř zář 19, 2018 5:31 pm
JakubW píše:A v čem je rozdíl oproti tvým minulým pokusům? To by nám tady mohlo pomoct nejvíc. Tak sem s tím 
Asi se budete divit , ale rozdíl je .... " tyhle stránky" ... Kdysi jsem třeba vydržel i třičtvrtě roku a pak zas ... Podvědomě člověk cítí , že to co dělá není správné a chce přestat ...ale to je asi málo ..Teprve tady jsem si přečetl , co to všechno s člověkem dělá ... najednou jsem si v hlavě promítl všechny ty sračky dozadu , co mě v životě potkaly a najednou mi to začlo zapadat , jaký démon zatím stojí ve stínu .... A další důvod je na světě ...
Mnohokrát jsem četl ,že sám to člověk nezvládne ... a tady na to nejsem sám , je nás tu na to spousta se stejným osudem . Kde hledat lepší pomoc , než mezi těmi , kteří nejlépe vědí o čem to vlastně všechno je ...
A za další moc mi pomáhá můj deníček a to že vím , že ho někdo sleduje a drží mi palce ... nechci nikoho zklamat .. byla by hrůza , kdybych sem musel napsat , že jsem to pos ....
Takže tak ...
A proč jsou výsledky ? Protože když je si člověk vědom toho , kolik věcí to pomůže zlepšit , tak vzroste sebevědomí , optimismus do budoucnosti a tak nějak se to začne obracet k lepšímu samo ...teda alespoň to tak člověku připadá ...