- pon dub 22, 2024 9:46 am
No a už se to puzzle pěkně skládá.
Jsou změny, které můžeš/musíš udělat (jen) ty a jsou změny, které může/musí udělat tvá žena. Tedy pokud o nich ví a chce. Taky o tebe může přijít…
Ale zpátky k tobě. Tohle prostě je tak trochu nezdravá dynamika vztahu ve kterém se nacházíš. A největší oříšek je se naučit rozeznat, co můžeš změnit a co nemůžeš.
Držím palce!
Benedikt píše:JakubW píše:Gratulace! To je skvělý, 90 dnů je fakt výkon.
Jak píšeš s tím asexuálním obdobím manželky - já bych tomu rozuměl tak, že se zkrátka necítí milovaná a přijímaná. Asi znáš 5 jazyků lásky. Tam najdeš inspiraci, jak naplnit potřeby své manželky a jako “byproduct“ bude pak i sex a tím naplněné tvé potřeby
Děkuji
Jo, to mi taky řekla.. A máš pravdu. Řekl bych že to bude i o tom na čem staví svojí identitu, čemu v životě dává přednost a z jakých zdrojů v životě čerpá... Jako zatím to vypadalo spíš tak, že já se budu stavět na hlavu a ona bude žít v bordelu... Nemá vnitřní řád a disciplínu a je docela těžce nemocná a její rodiče a rodina s ní nikdy nic neřešili, otec mlčel a matka jí dala všechno co jí na očích viděla.. Tak tyhle jazyky lásky bohužel nezvládnu... Ale je pravda že já zase nemám příliš empatie a mám teda dost co dělat sám se sebou, čímž si myslím že velice přispívám její životní pohodě, ale omezuje mě to ve věnování se jí... Tak klasicky je to takové to bruslení na tenkém ledě života...
No a už se to puzzle pěkně skládá.
Jsou změny, které můžeš/musíš udělat (jen) ty a jsou změny, které může/musí udělat tvá žena. Tedy pokud o nich ví a chce. Taky o tebe může přijít…
Ale zpátky k tobě. Tohle prostě je tak trochu nezdravá dynamika vztahu ve kterém se nacházíš. A největší oříšek je se naučit rozeznat, co můžeš změnit a co nemůžeš.
Držím palce!
Jakub