- stř říj 14, 2020 2:07 pm
Fotřík - tak určitě souhlasím, že sex zadarmo je mnohem lepší

Ale přišlo mi to jako lepší volba než M
Benedikt - díky moc
Den 67 - včera
sex s jednou kamarádkou

Byl jsem celkem nadrženej a slečna se nějak furt k ničemu neměla....až pak když jsme šli spát, tak už konečně byl
sex, chvilku trvalo než se
postavil, ale pak jsem jel na 100%.....podle mě si z toho zbytečně dělám hlavu, že se mi nepostaví během sekundy

Jinak zde je souhrn za poslední dva měsíce: Měl jsem 2 milenky a
libido totálně nula, takže to byla fakt sranda. Vždycky jsem to teda nějak zmáknul, ale nedalo se to dlouhodobě, tak jsem milenku č.1 poslal k šípku a věnoval se milence č.2, s tou jsme ale přestali komunikovat po chvilce, takže to nijak nepokračovalo, pak jsem měl ještě pár příležítostí opětovně s č.1
Flatlina trvala zhruba 50 dní, což je docela brutál. Měl jsem prvních 30 dní minimálně i problémy s
insomnií. Po cca 50 dnech se mi začínala vracet
nadrženost a chuť na P, ale to jsem odolal samozřejmě, jen mi to částečně udělalo radost, že už jsem zase
nadržený 
M se snažím omezovat co nejvíce to jde, jelikož nemám teď stálou přítelkyni, tak je to docela těžký. takže M tak jednou do týdne, pokud nění nějaký náhodný sex či štětka

Rozhodně ale M v rozumné míře neodsuzuji. Teď se tedy stýkám s milenkou č.3, tak uvidíme jaké bude mít můj příběh pokračování
Naposledy upravil Bhaal dne sob led 02, 2021 1:16 pm, celkově upraveno 1