- pon kvě 13, 2019 9:40 am
Zajímavé je pro mě sledovat, jaký vliv má abstinence od PM, resp. od PM a O, na moji sexuální výdrž. Někdy např. po týdnu úplné abstinence mám problém vydržet třeba 5 minut, musím zvolňovat, abych se neudělal příliš rychle. Což celkem chápu a přijde mi to snadno vysvětlitelné. Ale někdy jsem zase jak skvěle seřízený sexuální stroj
. Třeba včera - po 5 dnech prakticky v hard módu, večer jsem byl na tančírně, což člověka tak nějak příjemně naladí, a po návratu úžasný sex s manželkou. Vydržel jsem asi tak půl hodiny, celou tu dobu erekce jak šutr naprosto na maximu a mohl jsem při tom myslet úplně na cokoliv (třeba na pletení mojí babičky) a nepovolila ani o píď, bušil jsem do toho ze všech možných úhlů, zapojili jsme různé praktiky, manželka se několikrát udělala a naprosto nechápala, kde se to ve mě vzalo (takový drive a taková tvrdost). Ne že by si někdy předtím stěžovala nebo něco nešlo, ale prostě i jí to přišlo po téměř 15 letech vztahu naprosto famózní. No a mě samozřejmě taky. Pořád nad tím přemýšlím, čím to je, protože o nějakém proběhlém restartu mozku u mě absolutně nemůže být řeč.