- sob srp 10, 2019 1:15 pm
Zjistil jsem, že to doma sám nedám. Takže jedu do Prahy dát pivko s kamarádem rozešla se sním dívka. Takže o důvod víc zapomenout na ženský co nás jen využívají k nějakým účelům kterým nerozumím. Dám si pár piv a uvidím jak to dopadne.
koncert, pivko, stolní fotbálek a strip klub (poprvé v životě) kamarád po rozchodu potřeboval rozveselit koukáním na kozičky.
Upřímně byl jsem poprvé a asi i naposled. Přijde mi to hrozně zoufalé jak se ženský snaží vydělat tím, že ti zatancují na klíně.
Nepovažuji to za relaps, že jsem na živo vyděl nějaký prsa, ani to se mnou mnoho nedělalo, je to strašně umělé a divné.
Uvidíme, jestli po tom zvládnu vydržet bez PMO... Protože i tak to nějakou stopu zanechalo.
Jsme rád, že jsem pomohl kamarádovy aby nebyl sám a vlastně to byla sranda. Tak snad kvůli tomu nepadnu a dám ten první měsíc.
Mimochodem mám totální blue balls a to mi v tom strip klubu ani nehouplo, jenže tuhle tupou bolest cítím už déle a přemýšlím jestli nejít pro jistotu na nějaké vyšetření. Jenže nemám rád doktory.