- stř črc 24, 2019 8:52 pm
Ša'ul mi-Tarsos: Díky (je to složitější), někdy mi ty myšlenky fakt ničí hlavu. Pravda je, že si to dělám sám a musím se s tím poprat. Ta naše nechuť k životu, to musíme změnit. Snažím se s tím bojovat každý den... dnešek jsem prohrál na celé čáře, zůstal jsem doma v posteli a koukal na seriály.
Všem ostatním, když jsem si tak prohlížel forum, velká část lidí udělala hodně práce a posunula se dál. Jsem za to rád! Já sám mám pocit, že jsem se neposunul nikam, ale asi to není pravda.
Připadám si teď osaměle a zbytečně, mám pocit, že potřebuji někoho (kdo mě pohladí ve vlasech). Prostě mi ta dívka nebo sex začínají chybět. Vtipné na tom je to, že si moji přátele myslí, že jsem dívkař, také že vzhledem ke svému intelektu, vzdělání, vtipu, pěknému obličeji a finančním rezervám nemám s dívkami vůbec žádný problém, jenže opak je pravdou.
Takže jsem se zaláskoval do dívky, která si ráda užívá mužské pozornosti. Na víc v tom nejsem sám. Ona se vůbec chová jak kdyby neměla zájem a když už to chci vzdát tak řekne pár hezkých slov, aby mne v tom koupala dál. Když bych mohl být, alespoň sní, jenže to je stejné dává mi ochutnávat velice krátce a velice málo. Možná se tak cítím protože jsem sní nespal? Já nevím už se v sobě moc nevyznám.
No vzhledem k tomu, že jsem celý den prospal tohle bude další hrozná noc.