- pon úno 24, 2020 10:49 pm
Hele je to v hlavě, prostě nemyslet na to, že ti nestojí
ale je to těžké.
Aktuálně jsem na porci 310 dnů bez PMO a 120 dnů bez MO. Jsem šťastný za ten kus cesty co jsem ušel, ale pořád mám problémy s erekci. Přijde mi, že vždy co s přítelkyní spíme tak se vždy na začátek vzrusim a kamarád je vzruseny na 100% a potom postupem času odpadava a pohybuje se mezi 70-100%. Jde to poznat na tom, že když mi vyjede tak se zlomí, kdyby byl full erected tak je jak roh nosorožce. Musím ho stále udržovat v nějakém zaprahu jinak povadne. Přijde mi, že mi strašně rychle opadne to vzrušení.
Nemáte nějaké osvědčený recept jak mít 100% erekci po dobu třeba 20min
nebo jsem pořád ve fázi, že se to může ještě časem zlepšit? Přece jen sexuálně žijí až teď a předchozích cca 6 let jsem znal jen MO a PMO.
Uvidíme jestli mi někdo odepiš, přijde mi, že mi tu radši nikdo nic nepíše

Aktuálně jsem na porci 310 dnů bez PMO a 120 dnů bez MO. Jsem šťastný za ten kus cesty co jsem ušel, ale pořád mám problémy s erekci. Přijde mi, že vždy co s přítelkyní spíme tak se vždy na začátek vzrusim a kamarád je vzruseny na 100% a potom postupem času odpadava a pohybuje se mezi 70-100%. Jde to poznat na tom, že když mi vyjede tak se zlomí, kdyby byl full erected tak je jak roh nosorožce. Musím ho stále udržovat v nějakém zaprahu jinak povadne. Přijde mi, že mi strašně rychle opadne to vzrušení.
Nemáte nějaké osvědčený recept jak mít 100% erekci po dobu třeba 20min

Uvidíme jestli mi někdo odepiš, přijde mi, že mi tu radši nikdo nic nepíše