- pon srp 10, 2020 7:40 am
Ahoj Tommy - díky za příspěvek.
Ale být tebou zkusím omezit i tu masturbaci je to fakt zlo.
U mě stále platí, že M vnímám zatím jako výpusť tlaku. Když to nemám, doslova mě bolí varlata a to je tak nepříjemné, že raději obětuji menší ztrátu energie a libida. Mám na sobě odzkoušené, že když to opravdu nějak extra nepřeháním a správně načasuji, má M spíš pozitiva opačného ražení. Každý jsme ale jiný, tak třeba to, co funguje mně, nebude fungovat zase na někoho jiného.
Mě se teď erekce dost zlepšila a krom abstinence mi hodně pomohl zinek... kup suplement a dávej si první měsíc třeba trojnásobnou dávku než je doporučená a do toho se snaž zařadit vajíčka, kterýho ho maj v sobě taky.
Zinek dávám, i když v menší denní dávce než ty (15mg). Vejce také nejsou problém - jsem kluk z vesnice, takže jsem hned u zdroje

.
Taky u tebe bude hrát velkou roli ten mindblock, že když jdeš nato, že se bojíš, že nebude fungovat... ta nervozita je vellká věc, ale vzhledem k tomu jak popisuješ svoji přítelkyni, tak věřím, že se postupně dostaneš k stavu úplný uvolněnosti, kdy nebude hrát hlava žádnou roli.
Mně je celkem jasné, že je to u mě tou nervozitou. Poslední roky mě trápily úzkosti, které mě dohnaly až k psychiatrovi. Stále sem tam zajdu na terapii, ale to, že jsem se rozhodl konečně vzít život do svých rukou, mě teď neuvěřitelně posunulo. Troufnu si říct, že se konečně cítím jako někdy ve třinácti, kdy jsem žil a ne jen přemýšlel o minulosti, budoucnosti a nevím ještě o čem dalším. Sice už tehdy jsem sledoval P, ale díky jeho menší dostupnosti to nebylo ještě tak dramatické. Tehdy to bylo opravdu jen zpestření. Závislý jsem nebyl a bylo mně fajn. Pořád jsem chtěl být ve středu dění, pořád jsem balil nějaké holky a co hlavně - vždy se tak hluboce platonicky do nějaké z nich zamiloval. To mně nejspíš P, i když důvodů mohlo být i víc, vzalo. A já si to chci vzít nyní zpět.
Jistý si jsem, že je to psychického díky tomu, že mám někdy až velmi silné ranní erekce. Takové, co mě dokáží i vzbudit několikrát za noc. Pak se u mě objevují erekce i přes den, což je občas problém při poradě nebo v mhd

. Při MO v soukromí také žádné fyzické problémy. Naopak - poslední dobou to je opravdu někdy až tak, že si myslím, že tam dole musím explodovat. Ach jo - je to celé zamotané.
to všichni:
Tenhle víkend jsme s kamarádkou strávili společně na jedné akci a dost popili. Nejsem moc zvyklý pít, tak jsem z toho měl celkem obavu, ale nakonec jsme si to, myslím, docela dost užili. Kamarádka má hodně kamarádů, které vnímá jako bráchy. Už od chvíle, kdy mě s nimi poprvé seznamovala, mně bylo jasné, že je pro ní nesmírně důležité, abych je přijal i já a oni mě.
Jak akce končila, objala jednoho kamaráda a dala mu pusu na rozloučenou. Vůbec jsem se nad tím nějak nepozastavil nebo tak, ale ona za mnou přišla s tím, jestli mě nevadí to, co právě udělala. Řekl jsem ji popravdě, že nechápu, proč by mně něco takového mělo vadit. Ona se najednou tak nějak celkově uvolnila a úplně roztála. Když jsme pak o tom ještě chvíli debatovali, přiznala se mně, že její bývalý hrozně na ty kamarády žárlil plus další věci, co se tam mezi ním a nimi staly.
Dovedlo mě to k tomu začít uvažovat o tom, že díky abstinenci od P si uvědomuji, jak moc to P ničí i takové to vnímání krásných mezilidských vztahů. Ta holka s těmi kluky vyrůstala na jedné vesnici, takže je má prostě jako rodinu. Jen chudák nasáklý P si může představovat nějaké věci typu, jak si ji dávají v gangbangu apod. dle P fantazie. Hrozně moc jsem si uvědomil, jak v mém minulém vztahu, kdy jsem prakticky byl v paralelním vztahu s P, mě podobná žárlivost doslova paralyzovala na společenských akcích, kam jsme s ex někdy zašli. Jaký pak mohl být výsledek? Buď se mně pak nikam nechtělo chodit nebo jsem se tam vůbec nebavil a domýšlel si, s kým vším by mě mohla bývalá podvádět a hlavně jak (vždy nějaké P scénáře).
Jasně, nějaká žárlivost v normálních mezích je možná běžná. Já se ale teď rozhodl na to úplně kašlat. Jedinou možností, jak si stejně ženu udržet, je ukázat jí, že jste jí hodni. Být prostě fajn chlap. Jestli ona si časem najde někoho jiného - to stejně neovlivníte. Pokud ale budete dostatečně sebevědomí a pozorní, dost pochybuji o tom, že by vás někdy podvedla. Minimálně určitě ne bez výčitek

. Á propos - stejně nejvíc mají tendenci podvádět ti, kteří sami abnormálně žárlí na svoje partnery. Hlavně u nich totiž pak platí, že podle sebe soudím tebe

.
Sexuálního nebylo nic, ale chystám pro kamarádku menší překvapení na příští víkend, tak snad to vyjde. Držte palce.
Dnes jsem na 42 dnech a 11 hodinách bez P.