- pát čer 11, 2021 4:28 am
Vcera jsem se nakonec podival, ale nezlomi me to. Jako rikal jsem si, proc to stavet na tom selhani.. Chapu, ze to je jednoduchy bod, od ktereho se da odpichnout, ale je pro me stresujici se upinat k tomu, ze jsem to prerusil jednim podivanim.. Ikdyz to byla vyzva, tak ty vyzvy sem delal bez zkusenosti, ted si muzu spocitat, ze za ten posledni rok jsem se koukal mnohem mene, nez v predchozich obdobich, takze je ta statistika fajn..
A ted mam opravdu tezke obdobi, tak se timhle opravdu nenecham lamat... Noa nemam rad zacinat neco znovu takhle blbe, vpulce, takze pokracuju v Cervnove vyzve, zatim s jednim shlednutim, tedy porusenim mpo a od Cervence to zkusim zvladnout na vybornou
)
Nemeni to ale nic na tom, jak se citim, a to ne vubec dobre, ani nevzhlizim k tomu, aby ta doba skoncila. Stejne jako prozivam radost a stesti, tak ted je to zase jine a je to soucasti meho byti.
Tak preju fajn den
A ted mam opravdu tezke obdobi, tak se timhle opravdu nenecham lamat... Noa nemam rad zacinat neco znovu takhle blbe, vpulce, takze pokracuju v Cervnove vyzve, zatim s jednim shlednutim, tedy porusenim mpo a od Cervence to zkusim zvladnout na vybornou

Nemeni to ale nic na tom, jak se citim, a to ne vubec dobre, ani nevzhlizim k tomu, aby ta doba skoncila. Stejne jako prozivam radost a stesti, tak ted je to zase jine a je to soucasti meho byti.
Tak preju fajn den