- úte led 15, 2019 3:55 pm
Hodně dobrý dopis držím palce na tvojí cestě!
Pár dnů nazpět to bylo super, fungoval jsem bez ED a byl jsem dost při chuti, navíc můj program byl celkem bez volného místa, takže to šlo. Bohužel je pitomý zkouškový a včera jsem se měl učit a bez notebooku a připojením k síti to prostě nešlo. No a ve chvilce prokrastinace jsem šel na FB a pak to šlo ráz naráz. K P jsem se sice nedostal, ale zato edging až postupně k O. Snažil jsem se to přemoci, dávat si otázky, jestli vím kam to zas vede atd, ale všechny pokusy byly přehlušeny. Dohnal mě ten chaser effect a už jsem s tím nedokázal bojovat, obecně vzato myslím, že tohle je můj největší problém.
Ok, co teď? Po relapsu se cítím zas trochu bez chuti, nevadí.. Jedeme dál! Pořád se cítím obrovsky motivovaný, ale musím se přiznat, že jsem to podcenil. Kolik alkoholiků by se dokázalo vyléčit, kdyby měli k ruce neustále připoutaný alkohol? Nicméně zatímco u nás není moc velký problém konzumovat alkohol na veřejnosti, neznám moc míst, kde by bylo společensky únosné dělat PMO (případné nápady si nechte raději pro sebe, děkuji