- čtv kvě 10, 2018 8:42 pm
Fuuu, tak jsem zas tady po roce, nějakej update to chtělo.
Vloni jsem do léta pokračoval s easy modem, pak jsem si našel typku stejně starou, byl jsem s ní necelej půlrok, ze začátku se mnou měla docela trpělivost, byl to muj první delší vztah s pravidelmym sexem, což mi vyhovovalo
Byl jsem spokojenej, na 100 % jsem si s ní vystačil, a pak jsme se rozešli a já se nějakym způsobem vrátil k pmo a to docela dost. Takový to, když si řekneš, že na to nebudeš koukat, a pak 2 hodiny v kuse projíždíš ty svý oblíbený úchylný kategorie... docela mě to sere, protože mě to zas připravuje o spoustu potencionálních známostí. Erekce žádný mimo pmo... Takže jsem zas na startu.
Třicetidenní hard mode začíná dneškem. Možná si to prodloužim, jsem zvědavej, jak se budu cítit. Jdu se už po několikátý dneska zkouřit a jdu spát
Vloni jsem do léta pokračoval s easy modem, pak jsem si našel typku stejně starou, byl jsem s ní necelej půlrok, ze začátku se mnou měla docela trpělivost, byl to muj první delší vztah s pravidelmym sexem, což mi vyhovovalo

Třicetidenní hard mode začíná dneškem. Možná si to prodloužim, jsem zvědavej, jak se budu cítit. Jdu se už po několikátý dneska zkouřit a jdu spát